Solskinshistorier

Meanderklinikken har mange glade og tilfredse kunder. Her er nogen udvalgte historier.

Jeg er blevet behandlet for hælspore, det føltes som om jeg gik på søm. Det stak i hælen.

Efter 3 behandlinger er jeg nu fuldstændig smertefri. Det er dejligt, at man kan gå uden smerter. Kommer det igen, ved jeg hvor jeg kan blive behandlet med et godt resultat.

Tusind tak.

Henrik, Behandling: Akupunktur – Hælspore

Jeg har døjet med græs høfeber hele mit liv og valgte derfor at prøve akupunktur, da dette har virket tidligere. Allerede efter første session ved Meanderklinikken afhjalp det høfeberen, og efter 4 sessioner er jeg nærmest stoppet med medicin mod høfeberen.

Anders Bundgaard Jensen, Behandling: Akupunktur – Høfeber

Tak for fantastisk hjælp med iskiasnerven.

Vil lige ligge en kæmpe anbefaling til dig.

Jeg kom på klinikken, højgravid, og med en iskiasnerve der havde sat sig fast, så jeg ikke kunne gå. Allerede efter første behandling kunne jeg mærke forskel, og efter 2. behandling, havde jeg stort set ingen smerter, efter 3 behandling var jeg helt mig selv igen og kan nu nyde resten af graviditeten.

Inden jeg fik akupunktur, havde jeg gået ved fys og kiropraktor desværre uden held.

Kan varmt anbefale forløb hos Meanderklinikken.

Helle Dagmar Sørensen, Behandling: Akupunktur – Iskias

Tak Anne Grete
Det går indtil videre rigtig fint, jeg er 18+1 og venter en lillebror.

Jeg er endnu engang gået til Anne Grete for at hjælpe min krop med at komme
igang, denne gang efter prævention.

Lige som de andre gange har behandlingerne været meget effektive og vi stod
med en positiv test allerede første måned efter stop på prævention.
Anne Gretes behandlinger mærker jeg, sætter meget gang i mit hormonelle
system og jeg har efter hende tydeligt mærket min ægløsning, samt haft en
følelse af at kunne læse min krop gennem cyklus.

Tak for hjælp endnu engang, 3 gange hjælp fra din side, først for en
hormonelt forvirret krop ovenpå en abort, så 1 år efter fødsel uden cyklus
og nu efter prævention.

De største anbefalinger lægger her.

Sandra, Behandling: Akupunktur – Fertilitetsbehandling

Kære Anne Grete,

Jeg har tænkt på at skrive mange gange, og nu fik jeg endelig taget mig sammen.
Jeg opsøgte dig efter en abort og ønsket om en ny graviditet. Jeg nåede kun tre behandlinger, og så var jeg gravid igen, og nu er jeg seks måneder henne. Jeg har ikke haft nogle komplikationer overhovedet, heller ikke en gang kvalme.
Jeg takker min krop, men jeg vil også sige tak til dig. Jeg følte mig tryg i dine hænder og meget afslappet efter behandlingerne, og jeg er overbevist om, at de og du har hjulpet mig.

Tak for hjælpen.

Kærlig hilsen
Mette

Mette, Behandling: Akupunktur – Fertilitetsbehandling
Da jeg blev gravid med vores tredje barn, var det kun cirka 4 måneder efter min sidste graviditet. I den havde jeg været plaget af svær bækkenløsning. Jeg kontaktede derfor Anne Grete, for at se om akupunktur kunne hjælpe mig i min tredje graviditet, om ikke andet gøre det mere udholdeligt, eller “udskyde” en sygemelding. Og det virkede!

Jeg kom ved Anne Grete en gang i ugen og fik akupunktur, samt blivende nåle i ørene, helt til jeg fødte. Jeg blev sygemeldt, og havde utrolig ondt, men efter hver behandling kunne jeg mærke en forskel fra da jeg kom til jeg gik.

Er bækkenløsning noget man døjer med, vil jeg uden tøven anbefale at kigge forbi meanderklinikken!

Heidi Q. Nissen, Behandling: Akupunktur – Bækkenløsning
Jeg har været igennem en kræft behandling og har haft forskellige bivirkninger efterfølgende. MASSIV TRÆTHED, TIDLIG OVERGANGSALDER, TANKEMYLDER, HELVEDESILD. Efter nogle måneders behandling kan jeg mærke min krop igen er ved at arbejde som den skal igen. Mærker det især om natten når jeg nærmest sveder det ud, især den første uge efter behandling. Hun har hjulpet mig hver gang jeg har haft brug for det ❤️ under min graviditeter havde jeg en iskias nerve, der drillede en del.
Min søn på 8 år har nærmest været kronisk forkølet (meget) siden han var 2 år. Han blev lokket med ved hjælp af bestikkelse, og har modtaget behandlinger de sidste 3 måneder. Efter 2 uger stoppede hans forkølelse og det har hjulpet på vejrtrækningen, hans generelle trivsel og nu er det en glad og aktiv knægt hele tiden. DESUDEN snorker han ikke mere! Hvilket er til glæde for hele familen.
GIV DET EN CHANCE, det virker👏🏻👏🏻👏🏻😍😍😍
Dorte G., Behandling: Akupunktur & Vitaminkur – Overgangsalder & Kronisk forkølelse

Jeg er overbevist om, at Anne Gretes akupunktur behandling har været en stor hjælp for mig.

“Efter halvandet års forsøg på at blive gravid og en missed abortion, var jeg tæt på at miste håbet. Jeg havde ikke prøvet akupunktur tidligere i forbindelse med graviditet. Men jeg havde hørt det kunne hjælpe. Derfor kontaktede jeg Anne Grete.

Jeg startede hos Anne Grete i august ‘20, ved opstart af ny cyklus. Efter tre behandlinger og en 28 dages vitaminkur, blev jeg gravid naturligt. I slutningen af maj ‘21 venter vi en lille baby. 🙂

Behandling: Akupunktur & Vitaminkur – Fertilitetsbehandling

Jeg kontaktede Meanderklinikken, da jeg efter 9 måneders forsøg på at blive gravid igen, havde haft to spontane aborter.
Jeg fik en tid hurtigt, så vi kom i gang med det samme. Efter to behandlinger i en cyklus blev jeg gravid, og denne gang lader det til at holde!

Jeg vil bestemt have meanderklinikken i baghovedet til fremtidig brug!

Nadia Bergholt, Behandling: Akupunktur – Fertilitetsbehandling

Jeg har haft 3 år med svedeture, humørsvingninger og energiforladthed på grund af overgangsalder og desuden 2 år med en tennisalbue – ondt i arm og hånd, samt snurren i fingrene.

Allerede efter 1. uge med 2 behandlinger kunne jeg mærke væsentlig bedring. Mit gode humør og energi var vendt tilbage. Svedeturene formindskedes. Efter 5 behandlinger var snurren i fingrene og smerter i min albue helt væk.

Jeg føler mig som et nyt menneske takket være Anne Grete Meander.

Juni 2016

Birgitte Jensen, Behandling: Akupunktur – Overgangsalder & Tennisalbue

Har forsøgt at blive gravid i over et år uden held. Jeg havde ingen regelmæssig menstruation efter stop med P-piller, og der kunne gå flere måneder imellem. Jeg opsøgte lægen og fik en henvisning til gynækolog, som kunne se jeg havde havde PCO (poly cystiske ovarier), og at jeg derfor ville få svært ved at få børn uden deres hjælp. En bekendt anbefalede mig Anne Grete, da jeg var ked af at skulle igang med hormon behandling. Jeg fik vitaminkur og akupunkturbehandlinger. Min mand fik også vitaminkur. Allerede efter første akupunktur-behandling fik jeg min menstruation og efter 4.-5. behandling blev jeg gravid og har i dag en sund og rask dreng.
Mange tak for din hjælp Anne Grete – vi kommer nok igen når vi vil have nr. 2.

Familien Refsgaard, Behandling: Akupunktur- og vitaminkur – Fertilitetsbehandling

Jeg har haft det dårligt siden 1990. Jeg har grædt meget og haft spændinger og uro i hele kroppen. Jeg har forsøgt at få hjælp hos læge og psykiater, men de kunne ikke hjælpe mig. Nu efter behandlinger, vitaminkur og samtaleterapi er jeg igen glad og tør at blive gal i hovedet og vise, at jeg er det. Endelig har jeg fået den hjælp, der skulle til, og nervepiller-sovepiller tager jeg ikke mere.

K. Hansen, 50 år, Behandling: Vitaminkur og samtaleterapi – Spændinger og uro

Camilla fik en MFR vaccination som 1 1/2 årig, som svækkede hendes immunforsvar i så stor grad, at hun faktisk ikke selv har kunnet få has på bakterie- og virusinfektioner. En kombination af alternative behandlinger og god kost har reduceret Camillas sygedage meget. Camilla blev nemt træt og kunne ikke overskue ret meget, men efter Meanders pillekur har hun fået en del mere energi og kan bedre klare dagens udfordringer uden at blive træt og stresset.
Efter denne behandling har vi fået en frisk og fræk pige igen.
Vi er blevet anbefalet Meander af en kræftpatient, som i dag er blevet helbredt.

Venlig hilsen en glad mor, Behandling: Vitaminkur – Bakterie- og virusinfektioner

Har i mange år haft psoriasis og allergi overfor en hel del fødevarer Efter et behandlingsforløb ved Anne Grete Meander er jeg næsten kommet af med psoriasisen og meget af det, som jeg ikke kunne tåle, kan jeg nu nyde med stort velbehag, såsom tomater, jordbær, vandmelon …

Dorte Ladon, Behandling: Vitaminkur – Psoriasis & Fødevareallergi

Psykisk har jeg det meget, meget bedre. Min mave er blevet meget bedre efter vitaminkuren. Det er meget sjældent, den nu trækker sig sammen i kramper. Jeg har fået mere energi og lyst til at lave mere. Det går nu godt med at håndtere aborten med tvillingerne efter at have fundet årsagen til aborten og fået den bearbejdet. Jeg har fået lysten til at blive gravid tilbage igen. Jeg er også holdt op med at ryge – sikke en masse lugte, jeg aldrig har fornemmet før.
Tusind tak Anne Grete. Havde det ikke været for dig, var jeg nok gået i stå.
(efter vitaminkur, massage x 3 og 1 time samtale)

W. Gade, 25 år, Behandling: Massage og vitaminkur

Jeg var medicinforgiftet. Det startede med en podagra, som jeg fik medicin for. Så gik det helt galt. Jeg fik eksem, maven kom i uorden, søvnproblemer og podagraen blev værre. Hele organismen gik i uorden og jeg kunne dårligt slæbe mig afsted. Medicinen blev stoppet. 3 måneder, ingen bedring og stadig forgiftet. Så opsøgte jeg Smerteklinikken (nu Meanderklinikken) og efter 1 uge på et vitaminprogram har jeg det nu godt igen og efter at have fortsat vitamin-program fjernede det podagraen. Jeg fortsætter nu 3 måneder efter med et reduceret vitaminprogram for at forebygge.
Vitaminerne har bragt mig på højkant igen.

J.Å. Andersen, 60 år, Behandling: Vitaminkur

Jeg har gået med en dårlig skulder i over en måned. desuden begyndte mine fingre og mine arme at sove.
Efter to akupunkturbehandlinger er det ovre og armen kan bevæges frit igen.

K. Jensen, Behandling: Akupunkturbehandling

Den dag jeg kom til Meanderklinikken var jeg mere død end levende. Jeg havde åbne sår på kroppen, da jeg startede, som hurtigt forsvandt. Desuden havde jeg smerter i alle mine led og var meget påvirket af nervepiller, så jeg var helt nede. Men efter flere behandlinger på Meanderklinkken med bl.a. induktionsterapi og vitaminbehandling blev mit helbred meget bedre og min sukkersyge mere stabil. Jeg har også kunnet nedsætte min insulin. Mine led er ikke mere så ømme, og jeg kan bedre bevæge mig. Mit humør er også hoppet fra kælder til kvist. Så jeg vil sige, at behandlingerne har hjulpet mig meget.

D. Pedersen, 32 år, Behandling: Vitaminkur og induktionsterapi
Da jeg startede hos Anne Grete, var jeg helt nede i kælderen p.g.a. et meget stressende arbejde. En nat gik jeg fuldstændig i krampe. Anne Grete satte mig på en vitaminkur, og jeg fik behandlinger for muskelspændinger. Derefter var jeg i samtaleterapi, hvor en utrolig masse ting blev vendt og drejet og sat på plads. Nu er kuren slut.
Jeg føler virkelig, at jeg er overpå igen, og det er dejligt at vide, hvor jeg kan få hjælp, hvis noget skulle ske.
L. Nielsen, 32 år,, Behandling: Vitaminkur og samtaleterapi

Jeg har gennem en lang periode været hårdt plaget af astma eksem.
Efter en vitaminkur var mit problem løst på mindre end 1 uge.
TAK!

K. Kongerslev, 21 år, Behandling: Vitaminkur

I de første måneder af min graviditet, var jeg meget generet af kvalme samt opkast, hvilket gjorde hverdagen hård at komme igennem. Efter længere tid blev jeg anbefalet at tage kontakt til Anne Grete, i håbet om at kunne slippe af med graviditetskvalmen samt opstarte på vitaminer, for at hjælpe kroppen gennem graviditeten.

Jeg fik 2 behandlinger med akupunktur og allerede efter første behandling, oplevede jeg stor lindring og behøvede derfor kun anden gang, for at slippe helt af med det. Jeg fik samtidig foretaget en håranalyse og blev opstartet i vitaminer. Dette var en kæmpe stor hjælp i resten af min graviditet og jeg oplevede ikke, at kvalmen vendte tilbage.

Jeg kan derfor meget varmt anbefale den hjælp, råd og vejledning, som Anne Grete kan give her i Meander Klinikken. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville komme her igen i min næste graviditet og jeg vil absolut anbefale alle gravide, at besøge Anne Grete 🙂 

MVH Emma Burgdorf , Behandling: Akupunktur og Vitaminkur – Graviditetskvalme