Akupunktur Behandling for øget fertilitet, graviditet og mod ufrivillig barnløshed

Ønsker du at blive gravid og vil du gerne have en forbedret fertilitet, så er der gode nyheder. Akupunktur hjælper langt de fleste med at opnå en graviditet og det er også de gode resultater, som mine kunder får ved hjælp af akupunkturbehandling mod infertilitet og til reguleringen af menstruationen. Jeg vil også gerne hjælpe dig på vejen mod graviditet.

Akupunktur Behandling for øget fertilitet, graviditet og mod ufrivillig barnløshed

Ønsker du at blive gravid og vil du gerne have en forbedret fertilitet, så er der gode nyheder. Akupunktur hjælper langt de fleste med at opnå en graviditet og det er også de gode resultater, som mine kunder får ved hjælp af akupunkturbehandling mod infertilitet og til reguleringen af menstruationen. Jeg vil også gerne hjælpe dig på vejen mod graviditet.

Ufrivillig barnløshed

I de senere år er der desværre mange, der har problemer med at blive gravide. Undersøgelser viser, at det er op mod 20 procent af Danmarks befolkning, der enten permanent eller kronisk er infertile. Der kan være mange årsager til barnløshed hos mænd og kvinder.

Årsagerne kan typisk være:

 • Hormonforstyrrende stoffer
  Findes blandt andet i mange cremer og skønhedsprodukter. Og kan også findes i meget af den plastic, som vi benytter og omgiver os af.
 • PCO/PCOS
  Er mange små ægblærer, som forhindrer en regelmæssig menstruation. Og øger derudover testeron. Overvægt kan desuden i nogen tilfælde hænge sammen med PCO
 • Overvægt og undervægt
 • Mad
  Spis varieret – gerne masser af frugt, grønt og kornprodukter. Undgå mere end tre kopper te/kaffe om dagen, da et større indtag kan påvirke fertiliteten. Vores mad indeholder i dag ofte hormonforstyrrende stoffer – det er vigtigt at tænke over, hvordan man bedst undgår disse.
 • Stress
  Tænk over måder at ændre din hverdag, så du ikke føler dig stresset
 • Nedsat sædkvalitet
  Vær opmærksom på alt det, som kan påvirke sædkvaliteten: Det kan eksempelvis være kunstige sødemidler, stærk varmepåvirkning som sauna, karbad og sædevarme i bilen. Store mængder alkohol og for lidt motion.
 • Endometriose
  Kvinder kan lide af endometriose. Det vil sige, at livmoderslimhinden kan sidde forkert og desuden bevirke smerter ved samleje.
 • Sammenvoksning af æggeledere
 • Forurening
 • Stofskiftesygdomme

Hjælp mod ufrivillig barnløshed

Der er heldigvis hjælp at hente mod barnløshed for langt de fleste mænd og kvinder, som ønsker at forbedre deres fertilitet og dermed øge muligheden for en graviditet. Kostvejledning, motion, vitaminkur og akupunktur har vist sig at være effektivt i behandlingen af infertilitet/barnløshed. 

Jeg er overbevist om, at Anne Gretes akupunktur behandling har været en stor hjælp for mig.

“Efter halvandet års forsøg på at blive gravid og en missed abortion, var jeg tæt på at miste håbet. Jeg havde ikke prøvet akupunktur tidligere i forbindelse med graviditet. Men jeg havde hørt det kunne hjælpe. Derfor kontaktede jeg Anne Grete.

Jeg startede hos Anne Grete i august ‘20, ved opstart af ny cyklus. Efter tre behandlinger og en 28 dages vitaminkur, blev jeg gravid naturligt. I slutningen af maj ‘21 venter vi en lille baby. 🙂

Behandling: Akupunktur- og vitaminkur

Jeg kontaktede Meanderklinikken, da jeg efter 9 måneders forsøg på at blive gravid igen, havde haft to spontane aborter.
Jeg fik en tid hurtigt, så vi kom i gang med det samme. Efter to behandlinger i en cyklus blev jeg gravid, og denne gang lader det til at holde!

Jeg vil bestemt have Meanderklinikken i baghovedet til fremtidig brug!

Nadia Bergholt, Behandling: Akupunktur

Har forsøgt at blive gravid i over et år uden held. Jeg havde ingen regelmæssig menstruation efter stop med P-piller, og der kunne gå flere måneder imellem. Jeg opsøgte lægen og fik en henvisning til gynækolog, som kunne se jeg havde havde PCO (poly cystiske ovarier), og at jeg derfor ville få svært ved at få børn uden deres hjælp. En bekendt anbefalede mig Anne Grete, da jeg var ked af at skulle igang med hormon behandling.

Jeg fik vitaminkur og akupunkturbehandlinger. Min mand fik også vitaminkur. Allerede efter første akupunktur-behandling fik jeg min menstruation og efter 4.-5. behandling blev jeg gravid og har i dag en sund og rask dreng.

Mange tak for din hjælp Anne Grete – vi kommer nok igen når vi vil have nr. 2

Familien Refsgaard, Behandling: Akupunktur- og vitaminkur

Akupunktur for kvinder, der ønsker en graviditet

Ved PCO kan akupunktur reducere antallet af cyster, stimulere ægløsningen og regulere, så menstruationscyklussen bliver mere regelmæssig.
Akupunktur hjælper med at højne chancerne for æggets evne til at sætte sig fast på slimhinden og at livmoderen dermed bedre kan holde på barnet.

Akupunktur for mænd, der ønsker forbedret fertilitet

Akupunktur hjælper med øget blodcirkulation til kønsorganerne og en regulering af kønshormonerne. Det hjælper med at øge og forbedre sædceller, hæve niveauet af testosteron og forbedre sædcellernes mobilitet.

Behandlingen af infertilitet og barnløshed foregår sådan her:

I første omgang er det vigtigt at regulere menstruationen, så den bliver regelmæssig. Her kan akupunktur hjælpe med til en regelmæssig menstruation. Derefter gives der akupunktur før og efter ægløsning. Her kan du tjekke dit ægløsningstidspunkt.
Hvis du er i fertilitetsbehandling, vil akupunktur hjælpe og fremskynde resultatet mod en graviditet. Du/I skal regne med akupunktubehandlinger henover 3-6 måneder, før man kan regne med et resultat af sin behandling mod barnløshed.

Kære Anne Grete

Jeg har tænkt på at skrive mange gange, og nu fik jeg endelig taget mig sammen.
Jeg opsøgte dig efter en abort og ønsket om en ny graviditet. Jeg nåede kun tre behandlinger, og så var jeg gravid igen, og nu er jeg seks måneder henne. Jeg har ikke haft nogle komplikationer overhovedet, heller ikke engang kvalme.
Jeg takker min krop, men jeg vil også sige tak til dig. Jeg følte mig tryg i dine hænder og meget afslappet efter behandlingerne, og jeg er overbevist om, at de og du har hjulpet mig.

Tak for hjælpen.

Kærlig hilsen
Mette

Behandling: Akupunktur

Tak Anne Grete
Det går indtil videre rigtig fint, jeg er 18+1 og venter en lillebror.

Jeg er endnu engang gået til Anne Grete for at hjælpe min krop med at komme igang, denne gang efter prævention. Lige som de andre gange har behandlingerne været meget effektive og vi stod med en positiv test allerede første måned efter stop på prævention.

Anne Gretes behandlinger mærker jeg, sætter meget gang i mit hormonelle system og jeg har efter hende tydeligt mærket min ægløsning, samt haft en følelse af at kunne læse min krop gennem cyklus.

Tak for hjælp endnu engang, 3 gange hjælp fra din side, først for en hormonelt forvirret krop ovenpå en abort, så 1 år efter fødsel uden cyklus og nu efter prævention.

De største anbefalinger lægger her.

Sandra, Behandling: Akupunktur for fertilitetsbehandling