Akupunktur Behandling for øget fertilitet, graviditet og mod ufrivillig barnløshed

Ønsker du at blive gravid og vil du gerne have en forbedret fertilitet, så er der gode nyheder. Akupunktur hjælper langt de fleste med at opnå en graviditet og det er også de gode resultater, som mine kunder får ved hjælp af akupunkturbehandling mod infertilitet og til reguleringen af menstruationen. Jeg vil også gerne hjælpe dig på vejen mod graviditet.

27 64 07 76 · Bestil tid

Akupunktur Behandling for øget fertilitet, graviditet og mod ufrivillig barnløshed

Ønsker du at blive gravid og vil du gerne have en forbedret fertilitet, så er der gode nyheder. Akupunktur hjælper langt de fleste med at opnå en graviditet og det er også de gode resultater, som mine kunder får ved hjælp af akupunkturbehandling mod infertilitet og til reguleringen af menstruationen. Jeg vil også gerne hjælpe dig på vejen mod graviditet.

27 64 07 76 · Bestil tid

Ufrivillig barnløshed

I de senere år er der desværre mange, der har problemer med at blive gravide. Undersøgelser viser, at det er op mod 20 procent af Danmarks befolkning, der enten permanent eller kronisk er infertile. Der kan være mange årsager til barnløshed hos mænd og kvinder.

Årsagerne kan typisk være:

 • Hormonforstyrrende stoffer
  Findes blandt andet i mange cremer og skønhedsprodukter. Og kan også findes i meget af den plastic, som vi benytter og omgiver os af.
 • PCO/PCOS
  Er mange små ægblærer, som forhindrer en regelmæssig menstruation. Og øger derudover testeron. Overvægt kan desuden i nogen tilfælde hænge sammen med PCO
 • Overvægt og undervægt
 • Mad
  Spis varieret – gerne masser af frugt, grønt og kornprodukter. Undgå mere end tre kopper te/kaffe om dagen, da et større indtag kan påvirke fertiliteten. Vores mad indeholder i dag ofte hormonforstyrrende stoffer – det er vigtigt at tænke over, hvordan man bedst undgår disse.
 • Stress
  Tænk over måder at ændre din hverdag, så du ikke føler dig stresset
 • Nedsat sædkvalitet
  Vær opmærksom på alt det, som kan påvirke sædkvaliteten: Det kan eksempelvis være kunstige sødemidler, stærk varmepåvirkning som sauna, karbad og sædevarme i bilen. Store mængder alkohol og for lidt motion.
 • Endometriose
  Kvinder kan lide af endometriose. Det vil sige, at livmoderslimhinden kan sidde forkert og desuden bevirke smerter ved samleje.
 • Sammenvoksning af æggeledere
 • Forurening
 • Stofskiftesygdomme

Hjælp mod ufrivillig barnløshed

Der er heldigvis hjælp at hente mod barnløshed for langt de fleste mænd og kvinder, som ønsker at forbedre deres fertilitet og dermed øge muligheden for en graviditet. Kostvejledning, motion, vitaminkur og akupunktur har vist sig at være effektivt i behandlingen af infertilitet/barnløshed. 

27 64 07 76 · Bliv gravid med akupunktur

I de første måneder af min graviditet, var jeg meget generet af kvalme samt opkast, hvilket gjorde hverdagen hård at komme igennem. Efter længere tid blev jeg anbefalet at tage kontakt til Anne Grete, i håbet om at kunne slippe af med graviditetskvalmen samt opstarte på vitaminer, for at hjælpe kroppen gennem graviditeten.

Jeg fik 2 behandlinger med akupunktur og allerede efter første behandling, oplevede jeg stor lindring og behøvede derfor kun anden gang, for at slippe helt af med det. Jeg fik samtidig foretaget en håranalyse og blev opstartet i vitaminer. Dette var en kæmpe stor hjælp i resten af min graviditet og jeg oplevede ikke, at kvalmen vendte tilbage.

Jeg kan derfor meget varmt anbefale den hjælp, råd og vejledning, som Anne Grete kan give her i Meander Klinikken. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville komme her igen i min næste graviditet og jeg vil absolut anbefale alle gravide, at besøge Anne Grete 🙂

MVH Emma Burgdorf

Akupunktur for kvinder, der ønsker en graviditet

Ved PCO kan akupunktur reducere antallet af cyster, stimulere ægløsningen og regulere, så menstruationscyklussen bliver mere regelmæssig.
Akupunktur hjælper med at højne chancerne for æggets evne til at sætte sig fast på slimhinden og at livmoderen dermed bedre kan holde på barnet.

Akupunktur for mænd, der ønsker forbedret fertilitet

Akupunktur hjælper med øget blodcirkulation til kønsorganerne og en regulering af kønshormonerne. Det hjælper med at øge og forbedre sædceller, hæve niveauet af testosteron og forbedre sædcellernes mobilitet.

Behandlingen af infertilitet og barnløshed foregår sådan her:

I første omgang er det vigtigt at regulere menstruationen, så den bliver regelmæssig. Her kan akupunktur hjælpe med til en regelmæssig menstruation. Derefter gives der akupunktur før og efter ægløsning. Her kan du tjekke dit ægløsningstidspunkt.
Hvis du er i fertilitetsbehandling, vil akupunktur hjælpe og fremskynde resultatet mod en graviditet. Du/I skal regne med akupunktubehandlinger henover 3-6 måneder, før man kan regne med et resultat af sin behandling mod barnløshed.
Bestil tid til behandling