Akupunktur mod eksem og nældefeber

Akupunktur mod eksem og nældefeber hjælper for de fleste, så de kan blive fri for/få lindret symptomerne og kan leve et mere normalt liv igen. Med akupunkturbehandlinger kan du blive fri for din kløe og hævede, røde områder, som er symptomerne på bl.a. eksem

Akupunktur mod eksem og nældefeber

Akupunktur mod eksem og nældefeber hjælper for de fleste, så de kan blive fri for/få lindret symptomerne og kan leve et mere normalt liv igen. Med akupunkturbehandlinger kan du blive fri for din kløe og hævede, røde områder, som er symptomerne på eksem.

Hvad kan man gøre ved eksem og nældefeber?

Jeg har gode erfaringer med akupunktur behandlinger og med håranalyse til behandling af eksem og nældefeber.

Behandlingen af eksem og nældefeber foregår sådan her:

I den første konsultation finder jeg ind til den rette behandling af din eksem/nældefeber. Der er inkluderet en akupunktur-session i den første konsultation.
Dernæst er det lidt forskelligt hvor mange behandlinger, man skal påregne for at få lindret eller helt at komme af med sine symptomer. Jeg får hjulpet de fleste med 5-10 behandlinger med korte intervaller mellem behandlingerne.

Hvad er eksem?

Der er mange former for eksem, som kan vise sig i form af bl.a.:

  • Psoriasis
  • Herpes
  • Nældefeber
  • Akne

Fællesnævneren for disse typer eksem er en inflammation af huden – ofte efterfulgt af kløe, rødme, hævelse, blærer og irritation. Eksem kan opstå ved kontakt med stoffer, der enten indtages eller ved direkte fysisk kontakt og ved hyppig håndvask. Det kan være intolerance overfor feks. mælkeprodukter, hvedemel og tomater. Og reaktionerne, som leder til eksem kan også skyldes allergi overfor makeup, medicin, nikkelallergi, opløsningsmidler og visse planter.

Eksem kan også opstå ved en arvelig allergisk tendens og forværres ved stress.

Hvad er nældefeber?

Nældefeber er en almindelig sygdom og er et kløende udslæt, som kommer af en akut hævelse i huden. Udslettet kan ligne, at man har været i kontakt med brændenælder. 

Varigheden af nældefeber kan være kortvarig. Men kan også findes i en kronisk version.

Hvad kan man selv gøre ved eksem og nældefeber?

Her er et par gode råd til at undgå endnu mere kløe og irritation:

  • Sol i moderat mængde, så man undgår at svede, da sved vil forværre eksemen
  • Brug en fed creme
  • Brug løsthængende tøj i naturlige materialer: bomuld, silke, hør og bambus

Når man har eksem og nældefeber, kan man blive hæmmet i almindelige gøremål i sin hverdag

Det klør og svier og man har ikke lyst til at gå uden for en dør, uanset om man har eksem/nældefeber på mere synlige steder som hænder og i hovedet, eller om man er plaget af det på andre steder af kroppen.

Med akupunkturbehandling har jeg gode erfaringer med at afhjælpe kløe og symptomerne på eksem.