Hvad hjælper mod graviditetskvalme?

Akupunktur mod graviditetskvalme kan afhjælpe dine gener under graviditet.

Hvad forårsager kvalme/graviditetskvalme?

Dårlig omsætning af mad kan forårsage kvalme. Ved omsætning dannes der forrådnelsesbakterier, som udvikler histamin og allergi. Histamin frigør ammoniak, der irriterer slimhinderne og denne ammoniak går i blodbanerne og bevirker giftvirkning. Det kan give kvalme, opkast, svimmelhed og nedsat appetit.

Hvad skyldes graviditetskvalme?

Graviditetskvalme kan skyldes hormoner. Genetiske og psykologiske faktorer. Eller forhøjet stofskiftehormon.

Hvornår opstår graviditetskvalme?

Graviditetskvalmen kan opstå de første 3 måneder af graviditeten, men kan også vare hele graviditeten.

Jeg har bemærket, at hvis man er i fertilitetsbehandling kan man være mere udsat for at få kvalme. Men der findes ingen specifik årsag til, at nogle får kvalme og andre ikke …

Råd mod graviditetskvalme

Udover akupunktur, som kan mindske eller helt eliminere generne ved graviditetskvalme, så får du her et par gode råd, som kan bruges derhjemme og på farten.

Spis små og hyppige måltider

Drikke:
Drik rigeligt med vand
Tilføj citron til dit vand
Kamille-, ingefær- myntete

Spise:
Revet æble
Nødder
Ananas
Kiks

Vitaminsupplement:
Magnesium-B6
C-vitamin

I de første måneder af min graviditet, var jeg meget generet af kvalme samt opkast, hvilket gjorde hverdagen hård at komme igennem. Efter længere tid blev jeg anbefalet at tage kontakt til Anne Grete, i håbet om at kunne slippe af med graviditetskvalmen samt opstarte på vitaminer, for at hjælpe kroppen gennem graviditeten. Jeg fik 2 behandlinger med akupunktur og allerede efter første behandling, oplevede jeg stor lindring og behøvede derfor kun anden gang, for at slippe helt af med det. Jeg fik samtidig foretaget en håranalyse og blev opstartet i vitaminer. Dette var en kæmpe stor hjælp i resten af min graviditet og jeg oplevede ikke, at kvalmen vendte tilbage. Jeg kan derfor meget varmt anbefale den hjælp, råd og vejledning, som Anne Grete kan give her i Meander Klinikken. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg ville komme her igen i min næste graviditet og jeg vil absolut anbefale alle gravide, at besøge Anne Grete 🙂 

MVH Emma Burgdorf, Behandling: Akupunktur- og vitaminkur

Del indlægget