Hvorfor akupunktur mod barnløshed?

Gravid med akupunktur

Uanset om man forsøger på naturlig vis eller ved hjælp af fertilitetsbehandling, har det vist sig, at chancerne for graviditet er forøget fra 26-42% med akupunktur – der skal nogen behandlinger til, og derudover er det en god ide også at tage et vitamintilskud for at gøre kroppen så klar som muligt.

Menstruationscyklus

Gravid med akupunktur som fertilitetsbehandling. Akupunkturen forøger blodcirkulationen til livmoderen og øger kvaliteten af æg og bringer balance i kroppen.

En anden vigtig detalje i tiltagene for at blive gravid er, at akupunktur kan være med til at normalisere en ellers uregelmæssig menstruation. Så først skal din menstruationscyklus være stabil og regelmæssig og det kan akupunkturen hjælpe til med.

Hvis alt fungerer normalt er der 25% chance for at blive gravid pr. cyklus, og der er ca 24 timer omkring ægløsningstidspunktet, hvor der er chance for at blive gravid, og det er godt at hjælpe livmoderen til at blive mere modtagelig for sædceller.

Uanset om man forsøger på naturlig vis eller ved hjælp af fertilitetsbehandling, har det vist sig, at chancerne for graviditet er forøget fra 26-42% med akupunktur – der skal nogen behandlinger til, og derudover er det en god ide også at tage et vitamintilskud for at gøre kroppen så klar som muligt.

Meander Klinikken vil gerne hjælpe par og kvinder, som forsøger at blive gravide ved hjælp af fertilitetsbehandling og give et ekstra ‘boost’ til at få det til at lykkes.

Efter flere års forsøg at blive gravid, endelig lykkedes det med Anne Gretes hjælp. Kan stærkt anbefales – også under graviditet. Om det er at få bedre søvn, reducere kvalme eller halsbrand. Tak!

N.M. Olesen, Behandling: Akupunktur- og vitaminkur

Del indlægget