Er du også generet af allergi?

Kan tåle at spise æbler igen …

Noget som vi nærmest tager som en selvfølge. Om efteråret når æbletræerne bugner og man glæder sig til at sætte tænderne i et saftigt og sprødt æble, så er der en masse, som ikke kan få den fornøjelse – de har allergi og det klør i munden allerede efter den første bid æble. Noget så enkelt som akupunktur kan afhjælpe denne allergi, så man endnu engang kan nyde at plukke et æble og rent faktisk spise det direkte fra træet, uden først at skulle tilberede det på grund af sin allergi. Det er ofte sådan, at får man milde allergiske reaktioner over for eksempelvis nødder, æbler og blommer, så kan man tilberede det enten ved at riste nødderne, koge æblerne og blommerne og dermed, for nogens vedkommende, bedre tåle det.

Allergi og intolerance inkluderer også astma

Allergi-intolerance behøver ikke kun at være et problem i foråret/sommeren. Der er desværre rigtig mange, der lider af intolerance-problemer med fødevarer, som man kan blive syg af.

Det kan eksempelvis være frugter, tomater, grøntsager, mælk og hvede. Der er ingen grænser for, hvad man kan have intolerance overfor. Symptomerne kan være: hududslæt, åndenød, der kan føre til astma, dårlig mave, træthed og løbende øjne/næse.

Jeg har netop haft en klient, der ikke kunne tåle at spise friske æbler. Hun kunne nøjes med 2 x akupunkturbehandling og hun kan nu tåle æbler og sætte tænderne i et frisk æble uden gener.

Der er ingen garantier for, at det virker for alle og når du går i gang med akupunktur til behandling af allergi skal du regne med 3-5 behandlinger, hvorefter der kan være gode chancer for bedring af din allergi.

Del indlægget